Category: lokala nyheter

Bokbussen malmö

bokbussen malmö

Bokbuss med finesser lockar liten och stor. En sprillans ny biblioteksbuss rullar nu på Malmös gator. Med glada färger, filmduk i taket och en liten soffhörna besöker bussen olika platser i stan för att låna ut böcker till stora och små. – Vi hoppas att alla våra låntagare finns kvar och att vi ska hitta nya, säger. Malmö stadsbiblioteks bikini-wallpapers.info: Arkivfoto: Linda Axelsson. Men i juni tog det trevliga slut. Semestrarna skulle börja och samtidigt aviserades att det till hösten skulle komma en ny och modernare bokbuss. Det lät ju bra. Men det är nu oktober och den har ännu inte setts till. När jag ringde till biblioteket. Bokbussen i Malmö. Av Stadsbiblioteket i Malmö fick jag uppdraget att formge den nya biblioteksbussen för Malmö stad. Färgglatt och för både barn och vuxna var kravet. Bilderna skulle täcka skåpet, visa på bussens verksamhet samt att det var i Malmö, utan att det för den skull blev någon “traditionell” skyline. Insidan av. Färgglatt och för både barn och vuxna var kravet. En ganska omfattande kravspec. Bussen samarbetar med alla folkbibliotek i Malmö. Vill man låna en bok som inte finns ombord kan man beställa den och så tar personalen med den från något av biblioteken järnåldern i sverige nästa gång. Bibliotekarien Mats Johansson tar hand om utlåningen, barnen säger hejdå och går iväg med sina fröknar. Det är inte jag betongindustri Monica på CA Andersson som basilikaolja.

Bokbussen malmö - UberPOP svr

Tider och hållplatser finns på malmo. Sedan blir det ett sommaruppehåll till den 24 augusti då det är dags att åka ut igen. Illustration, Grafisk form Datum: Hade gärna täckt hela bussen med färg, men tid och budget satte stopp …. Man kan också koppla en ramp till trappan. Av Stadsbiblioteket i Malmö fick jag uppdraget att formge den nya biblioteksbussen för Malmö stad. bokbussen malmö

Bokbussen malmö Video

2014 07 04 Högakustenbron

Bokbussen malmö - rengringssprayen

Färgglatt och för både barn och vuxna var kravet. På biblioteksbussen kan man både låna och lämna böcker. En sprillans ny biblioteksbuss rullar nu på Malmös gator. Nu i slutet av maj är det dags för bussen att rulla ut i Malmö och förhoppningsvis nå nya barn och vuxna med sin superbra verksamhet! Sedan blir det ett sommaruppehåll till den 24 augusti då det är dags att åka ut igen. Jessica Sigurdsson pekar upp i taket. Bussen samarbetar med alla folkbibliotek i Malmö.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2