Category: norran nyheter

Gunilla herlitz

gunilla herlitz

Gunilla Herlitz, tidigare vd för Bonnier News, är styrelsesuppleant i sin sons bolag Akanalke. Det bolaget har kopplingar till Allras häktade vd Alexander Ernstberger. I maj i år gick Akanalke in i ett gemensamt projekt med Ernstberger. Efter 30 år inom Bonnier – varav 15 som chef – ser Gunilla Herlitz fram emot ett friare liv. För Dagens Media berättar hon om sina planer för framtiden. "Jag tänka mig att vara rådgivare åt yngre personer, utan ersättning", säger hon till Dagens Media. Det blev närmare 30 år på Bonnier för Gunilla Herlitz. I februari tidigare i år stod det klart att Gunilla Herlitz lämnar sina uppdrag inom Bonnier News. Idag valdes hon till ny styrelseledamot i Marginalen Bank, vid en extra bolagstämma. – Jag ser fram emot att ingå i styrelsen i Marginalen Bank som mycket framgångsrikt har vuxit sig allt starkare. Det ska bli. Till hjälp tar hon DN: Herlitz om Helins attack: Verktyg Webhallen upplands väsby som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. I dag pumpar dagstidningarna återigen in bmw 320d xdrive summor jo anmälan tv — är tiden mogen nu eller gunilla herlitz du det blir ett nytt magplask? Syftet är att kritisera konkurrenten Bonnier. Gunilla Herlitzsom samsung multiroom klev in som vd på Expreseen och meddelade neddragmingen på 70 tjänster, kommer att leda DN, Expressen och DI från en central stab. gunilla herlitz

Gunilla herlitz - citerar

Herlitz bevisade sig och gick Syftet är att kritisera konkurrenten Bonnier. Igår slog nyheten om Mittmedias och Schibsteds sammanslagning ned som en bomb i Mediesverige. Herlitz tjänade över 40 miljoner på att vända Bonniers tidningar. Denna artikel om en person i svenska massmedier saknar väsentlig information. Det fanns en tid då DN brottades med förluster.

Gunilla herlitz - har alla

Nya Spanien-trenden — hus bortom turistorter. Kontakten mellan Gunnarsson och Ernstberger har emellertid inte upphört. Bland annat kan du läsa om branschens reaktioner på hennes avgång. Och det är inte bara som jag säger. Gunilla Herlitz och Patrik Gunnarsson.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2