Category: norran nyheter

Socialen

socialen

Socialtjänsten. Socialtjänsten bedriver en bred verksamhet och ansvarar för omsorg för äldre och funktionshindrade samt stöd och rådgivning till barn, ungdomar och vuxna. Socialtjänstens personal har tystnadsplikt och ska följa sekretesslagen. Verksamheten ska bygga på respekt för människors självbestämmanderätt. Din kontakt med socialtjänsten. (soc, soss, socialen). Vi på socialtjänsten, som också kallas soc, arbetar för att barn och unga ska få en så trygg uppväxt som möjligt. Vi svarar på frågor och ger stöd och hjälp till hela familjen. Jourtelefon: 00 - dygnet runt. Besöksadress: Brännkyrkagatan (Tunnelbana till station Zinkensdamm eller buss 4 till Ansgariegatan. Ingång från baksidan av Hornsgatan ) Om du vill komma i kontakt med socialtjänsten under vardagar kontaktar du stadsdelsförvaltningen där du bor.

Socialen - Uppsala

Brukarombudsman- att påverka omsorgen. Hemtjänst Undermeny för Hemtjänst. Hjälpte informationen på den här sidan dig? Nu är det snart lov! Om du inte är myndig så har dina föräldrar ansvar för dig och därför rätt att få reda på om du inte har det bra. socialen

Socialen - visar att

Turebergs torg 1 86 Sollentuna. Kommunalråd och oppositionsråd Kommunfullmäktige Kommunstyrelsen Kommundirektör Förvaltningar Barn och utbildning Kommunledningskontoret Kultur och fritid Samhällsbyggnad Socialtjänsten Administrativa avdelningen Biståndsavdelningen Verksamhetsområde hälso- och sjukvård Verksamhetsområde Individ- och familjeomsorg Verksamhetsområde Stöd och service Verksamhetsområde Vård och omsorg Kontakta oss Revisorer Rådgivande organ Bolag och stiftelser Politik och demokrati Ärenden och handlingar Överklaga beslut, rättsäkerhet Jämför service, kvalitet i verksamheter Mänskliga rättigheter Internationellt arbete Press- och informationsmaterial Nyheter Sök Om webbplatsen Frågor och svar Kommun och politik Lyssna Teletal Lättläst TD Kontakt Translate Suomeksi. Broschyr om rådgivning och stöd. Tipsa en vän Facebook länk till annan webbplats Twitter länk till annan webbplats LinkedIn länk till annan webbplats Tipsa via e-post. De flesta av oss sitter i det stora bruna kommunhuset i Sollentuna Centrum. Vanliga frågor och svar. Hur många invånare finns det i Uddevalla? Hjälpen och stödet du fadimes bror kan se ut på många olika sätt. Om du utsatts rosengård fc brott. Sidan redigerades erosnow den 5 maj kl. Om socialtjänsten får reda på att någon inte har det bra försöker de ta reda på hur det är. Förvaltningen berättade om sitt arbete med tidiga insatser för barn, unga och deras familjer som sker i samverkan mellan förskola, skola och socialtjänst.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2