Category: norran nyheter

Vecka 14

vecka 14

Fostret har blivit sju till åtta centimeter långt, mätt från huvud till stjärt. Det har fått händer och fötter, fingrar och tår. Huden är tunn och genomskinlig, och täckt av små tunna hårstrån. Fostret kan röra sig i vattnet nu, och även göra sväljrörelser. Kroppsdelarna är nu så tydliga att det går att se fostrets kön med ultraljud. Vad du kan förvänta dig i graviditeten i vecka 14 nu när ditt barns stämband är utvecklade. Från 13 veckor och 0 dagar till 13 veckor och 6 dagar av graviditeten. Vikt: 35 g CRL: 7 cm Full längd: 8,5 cm.

Vecka 14 - har

Inte bara hår på underkroppen och huvudet börjar bildas utan även ögonbryn börjar framträda på barnet. Är inte alls lika ängslig och orolig längre nu,, Har ni berättat för omgivningen ännu? Minskat behov av att urinera ofta: Perfekta julklapparna till barnet som älskar att leka med fordon Har du barn eller känner till någon som föredrar bilar, båtar och traktorer framför alla andra leksaker? Men var lugn, du kommer inte att föda en liten apa. Det här händer i gravidvecka 7. vecka 14

Vecka 14 Video

VECKA 14 - DRAW MY LIFE

Vecka 14 - Grna

Skicka kommentar Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Svara som gäst Logga in Inte medlem? I vecka 14 är ditt barn en riktig "mover". Den beror antagligen på hormonella förändringar och brukar oftast blekna bort när barnet är fött, för att försvinna helt efter något år. Det här händer i gravidvecka 7. Infektioner som kan orsaka komplikationer. I graviditetsvecka 14 är din livmoder stor som en grapefrukt och det syns oftast tydligt att du är gravid.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2