Category: nyheter svt

Elsymboler

elsymboler

Jag har en fråga gällande värmekabel för frostskydd med stickpropp. Enligt Elsäk-FS så tolkar jag det som att det är ett behörighetskrävande arbete att fast installera en värmekabel på ett rör Det är också ett behörighetskrävande arbete ABB söker säljare inom lågspänningsprodukter, Västerås. Lediga jobb. Medlem. Reg: Dec Inlägg: Vet inte om jag lagt detta på rätt tråd, men kör på denna. Den senaste tiden har jag börjat bli mer och mer intresserad av elektronik, ström o.s.v.. Men kan någon förklara för mig vad elsymboler är? till exempel elsymbol för batterier? Vad är detta för något? Tack i förhand. Jag vet inte vad alla N, L osv på monteringsanvisningen betyder. Nån som kan hjälpa? Det är en varvtalsregulator jag ska sätta in ny, men som sagt, symboler och bokstäver på pappret säger mig ingenting. Där sladdarna ska kopplas in finns från vänster till höger: en pil uppåt, en pil neråt, N, N och sen en.

Elsymboler Video

Gelia Elskola - Vägguttag & lamputtag - 4) Byta jordat uttag

Elsymboler - ocks utmrkt

Där sladdarna ska kopplas in finns från vänster till höger: Återstår som sagt att få tag i någon befintlig ritning. Alltså, skall den ha både ström in och ström ut till det du skall styra? L ska kopplas till pil uppåt, N till vågen, å så dyker det upp ett M mellan N och vågen. Från M går det sedan anvisning till jordinkoppling den symbolen kan jag! Däremot "förstår" inte programmet el och kan alltså inte kontrollera det elektriska. Jag vrider och drar men inte fan lossnar den för det. elsymboler

Elsymboler - valde att

För det finns inget L att koppla in ström på som du säger jag ska göra. Medlem Nivå 8 12 apr Medlem okt Västra Götaland 25 inlägg 2 gillningar 2 bilder. L ska kopplas till pil upp, N till vänstra N: Nya inlägg Bondböna och gråärt i Spannmål och foder [ Idag kl. Jord till M om det nu står, även om jag inte känner igen den bokstaven till det.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2