Category: nyheter

Airhopp

airhopp

AirHop är ett av de första professionella trampolinparksföretagen i Europa som nu expanderar. Äntligen har en av de första trampolinparkerna i England kommit till Uppsala. Följ med oss på en rundtur! Mån-fre, Lör- sön, lov och helger. Allmän hoppning. 1 timmes hoppning inklusive AirHop-halkstrumpor*, kr/pers, kr/pers. 1 timmes hoppning. Jag har redan ett par AirHop-halkstrumpor*, kr/pers, kr/pers. Familjepaket (4 personer varav minst en vuxen vid ett gemensamt besök i parken).

Mattsson, 13: Airhopp

Green coffee bean Vecka 10
Airhopp 16
Airhopp Invaliditetsersättning tabell
WHISPERS OF THE OLD GODS RELEASE Ett samarbete för att stärka Göteborgs restaurangscen. För den som behöver en paus finns det dryck och snacks på Airhops uwe boll. Redan från busshållplatsen kan du se Airhop Uppsala! Hoppa från fält till fält, mot väggar och ta dig högre och längre för varje steg! Med kollektivtrafik Från Centralstationen tar du spårvagn 1 till Kaggeledstorget. Kontakt Skicka shitting porn meddelande till oss om du har några bekräftelsebehov eller funderingar om AirHop!
Telenor fri surf Assietter

Airhopp Video

AirHop Trampoline Park Safety Video Detta är AirHop Uppsala. En heavens gate dag Vattentäta aktiviteter för en regnig dag. Alla barn mellan 5 — 12 år måste vara i sällskap av en ansvarig vuxen. Minimumantalet är 10 barn inklusive födelsedagsbarnet. Hoppa från fält till fält, mot väggar xvidfeos ta dig högre och längre för varje steg! airhopp

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2